Sérum na řasy – Co to je?

2Je mnoho že, které si stěžují na stav svých řas. Nejsou spokojeny se svým zevnějškem. Řasy mají buď moc krátké nebo řídké. Jsme zaplaveni reklamami s dívkami, které mají až nepřirozeně dlouhé řasy. Trend nepravě vypadajících řas prostě momentálně vládne módnímu průmyslu a nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo změnit. Pokud chcete sáhnout po přírodní cestě, jak si vylepšit řasy, sérum je pro vás nejlepší řešení.

Sérum na řasy odhaleno

Sérum na řasy je přípravek, speciálně vytvořený pro podporu růstu řas. Mělo by být navrhnuto a vyprodukováno v laboratořích a testováno nezávislými institucemi. Ingredience pro stimulaci řasových folikul by měly být přírodní, na bázi rostlin a bezpečné pro pokožku. Každé sérum na řasy musí být dlouze a důkladně testováno výrobci před tím, než bude uvedeno na trh.
Výzkumy dokázaly, že pouze čtyři ženy ze tří set nezaznamenaly pozitivní výsledky. Nejefektivnější sérum na řasy je to, které je založeno na přírodních ingrediencích bohatých na vitamíny H a E. Nejen že zvyšují rychlost růstu řas, ale také zjemňují okolní pokožku. Nejběžnější ingredience séra na řasy jsou mimo jiné: esenciální oleje, extrakt z papáji a peptidy.
Abyste byli vlastníkem úžasných a krásných řas, nestačí jen zakoupit si sérum na řasy, člověk musí být opravdu důkladný v aplikaci produktu, musíte produkt aplikovat každý den podle instrukcí daných výrobcem. Jakmile je sérum používáno systematicky, můžeme pozorovat stimulaci našich řas a jejich prodlužování a zpevňování.

Jak správně používat sérum na růst řas?

Nehledě na to, jaké sérum na řasy si nakonec vyberete, měli byste se držet jednoduchých a univerzálních pravidel týkajících se aplikace séra na řasy.
Nejdříve se ujistěte, že je Vaše kůže čistá. Jemnými pohyby očistěte okolí očí. Pro očištění použijte speciální mýdla a pěny, které Vám pomůžou odstranit veškeré nečistoty a oleje, které se na kůži mohli nahromadit. Před aplikací séra je důležité vyndat si z očí kontaktní čočky.

Ty nejefektivnější séra na řasy mají malý špičatý štěteček, díky kterému můžete produkt nanést přesně. Jakmile je Vaše kůže čistá a suchá, naneste úzkou linku séra na růst řas na oční linku, aby se tak mohl produkt dostat z kůže k folikulům řas. Tento způsob aplikace je jednoduchý a podobá se aplikace oční linky. Pro lepší výsledky se můžete pokusit aplikovat sérum vždy z jiného úhlu. Například jednou aplikujte produkt z vnitřního rohu oka k vnějšímu a druhý den naopak. Pokuste se o to, aby se Vám produkt nedostal do očí. V případě, že se to stane, vypláchněte oči vlažnou vodou. Je doporučováno nechat sérum uschnout a dát mu čas pro absorbování předtím, než nanesete zbytek make-upu. Většina sér na řasy se zcela absorbuje do kůže během deseti minut.